Lett forvirret:p

Idag 12.12.14 skulle jeg egentlig opereres på haukeland. Det ble i siste liten utsat igår ettermiddag. Grunnen var at det er for betent i endetarmen til at de kan gjøre noe, da vil det mest sannsynlig bare bli verre. Først må chronen roe seg. Skal tilbake over nyttår!:-)

Det har vert veldig mye att og fram de siste to uker. Siden siste undersøkelse, som egentlig var ganske positiv, har jeg vert mye i kontakt med haukeland og fastlegen. Har vert veldig uklart hva som skal gjøres med betennelsen videre, så har diskutert det med de forskjellige legene.

Er veldig spent på om det er mulig å gjøre noe med det. Kommer aldri til å glemme sist gang det var chron i endetarmen. Eneste mulighet da, var å legge ut tarmen, men heldigvis er det ikke gått så langt enda. Så det blir spennende!:-)

Jeg har personlig tro på at ingenting skjer ved tilfeldighet! Det er alltid en mening med det som skjer! Vi er alle i forskjellige situasjoner, og det er mye uforståelig(for oss hvertfall) som skjer, men hvis vi kunne akseptert det som kommer og tenke at det som skjer, det skjer til det beste for meg! Men er det mulig?? Når en tragedie, sykdom eller noe enda verre skjer med meg og mine nærmeste, er det da mulig å se at akkurat dette er til det beste for meg?? Jeg har opplevd å få livet snudd ganske kraftig opp ned iløpet av minutter! Ingen ting gikk som jeg hadde tenkt og planlagt! Men når jeg nå, noen år senere, ser tilbake på tiden som har gått, ser jeg jo at akkurat det som har skjedd med meg har vert til det beste for meg!! Det heter jo i ordtaket "what doesn't kill you makes you stronger"! Det er noe jeg har opplevd! Setter mye mer pris på livet og alle små hverdagsgleder! Er utrolig mye vi kan være takknemlig for!

Jeg for min del tror fullt på at det som skjer, skjer til det beste for meg og min familie! Uansett hva som skjer!! :-) :-)

Ha en finfin førjulstid!! Og ett riktig godt nyttår!! ;-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Peter

Peter

31, Stord

Jeg heter Peter og er gift med en fantastisk jente fra Holland! Vi giftet oss 29.12.2005. Vi har fire fantastiske gutter sammen! Og vi har det veldig godt, tross omstendighetene!

Kategorier

Arkiv

hits