Pille frie dager!:-)

Av og til synest jeg det er bra å kjenne lit på smerten.

Siden jeg fikk påvist #CAA, har jeg begynt å få veldige #hodesmerter og stikkende smerter i bena. Tenkte derfor at jeg idag skulle prøve meg uten smertestillende for å kjenne hvor vondt det er og om det er noen utvikling i den ene eller andre retning. Det er viktig for meg at jeg får bekreftet at jeg fortsatt har vondt, slik at ikke det blir en uvane å ta #smertestillende.
Det fikk jeg i dag smertelig erfare. Jeg stod opp som vanlig, hjalp ungene på skolen og kona på jobb. kjente allerede før jeg stod opp at #bena gjorde #vondt. Men bestemte meg for å prøve. #Smertene tok seg opp utover morgene etterhvert som jeg begynte å gjøre ting i huset. Senere når jeg måtte på #do, og da pleier det å vær sånn at, hvis jeg går på do om morgenen, er resten av dagen ødelagt pga smerter.
Så jeg var ganske spent. Det viste seg å bli veldig veldig vondt. Etterpå måtte jeg bare legge meg på sofaen. Det er egentlig ingenting annet en smertestillende som hjelper mot #krampe i #endetarmen.
Det roet seg lit etterhvert, med det var bare toppen av smerten som ga seg. Jeg fikk hvertfall bekreftet at smerten er der og den må gjøres noe med, ellers kan jeg ikke være der for ungene når de kommer hjem fra #skole og #bhg. Så ca i tre tiden tok jeg smertestillende.

Detter var, med få ord , en av mine dager. :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Peter

Peter

31, Stord

Jeg heter Peter og er gift med en fantastisk jente fra Holland! Vi giftet oss 29.12.2005. Vi har fire fantastiske gutter sammen! Og vi har det veldig godt, tross omstendighetene!

Kategorier

Arkiv

hits