Hjerneblødninger og bivirkninger av CAA

Jeg har tidligere dvs, det er ganske uvist når jeg har hatt disse blødningene. Det kan ha vært for to år siden og det kan ha vært igår. Jeg har i hvertfall hatt en del blødninger.
Jeg har forskjellige symptomer.
Jeg har ofte og veldig intense hode smerter. De kan vare timer, eller bare minutt. De kommer alltid veldig brått. Jeg har hver dag vondt i beina. Det er en stikkende smerte, kan føles som skikkelig krampe. Jeg har for tiden Ingen energi. Det er forresten noe jeg har jobbet med i lengre tid, å gå turer hver dag, og dokumentere fremgangen. Den fremmgangen har det ikke vert mye av i de siste.😔
Jeg er blitt utrolig glemsk, og jeg vet at mange er distré og glemske, men dette er helt ekstremt.
Jeg har kjørt bil ved flere anledninger og ender opp på en plass, og aner ikke hva jeg gjør der. Det har vert veldig skremmende. Jeg har for øvrig ikke lov å kjøre bil lenger siden april i år!😅(stakkars kona)

Så er vel spørsmålet hvortid neste blødning kommer, og hva blir resultaten av den? Denne usikkerheten er noe jeg må leve med.
Det er det som er så tragisk med CAA, sykdommen lever og gjør akkurat som den vil...men men, jeg er glad for hver dag jeg har med familien, og jeg vil gjøre det beste ut av det. Prøve å være der for kona å barna mens jeg kan.😊

5 kommentarer

mystisk. Det beste er at du vet om hva det er :-) god bedring, om jeg kan si det? :)

Peter

03.11.2014 kl.21:49

Nina: jo takk for det! Det er jo alltid håp så lenge man lever! ??
sant:)

Mette Risnes

05.11.2014 kl.19:52

Du er tapper du Peter! Visste ikke om alle smerter du har i hodet og bena! Du er ikke alene! Vi bærer byrdene med deg!

Vetle Nilsen

20.04.2015 kl.16:45

Hei Peter. Jeg kan ikke forestille meg hvor vondt det er, men føler med deg. Men jeg har et spm; Har du prøvd noe "alternativ- medisin" som kanskje kan dempe disse smertene? Du kan evt sende svaret på mail :)

Skriv en ny kommentar

Peter

Peter

31, Stord

Jeg heter Peter og er gift med en fantastisk jente fra Holland! Vi giftet oss 29.12.2005. Vi har fire fantastiske gutter sammen! Og vi har det veldig godt, tross omstendighetene!

Kategorier

Arkiv

hits